Sweet table regio Dongen

Sinds kort verzorg ik ook sweet tables! Superleuk voor een bruiloft, babyshower, kraamfeest, communie, kinderfeestje etc. Je kunt het zo uitgebreid maken als je maar wil. Taart, cupcakes, macarons, cookies. Als het maar lekker sweet is! Kijk naar de foto’s voor twee sweet tables van Lilibelle!

  
Wil je iets origineels en stijlvols dan regel je een sweet table van Lilibelle! Regio Dongen, Breda, Raamsdonksveer, Oosterhout, Tilburg! 
Zoete groet, Lilibelle

0 comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>