Over Lilibelle

Ik ben Yvette en mijn handen jeuken altijd om van mooie producten en ingrediënten  iets bijzonders te creëren. Op pad om de lekkerste en fijnste ingrediënten bij elkaar te sprokkelen. Dan de verleidelijkste recepten uitproberen. Je neemt een hap, droomt even weg en dan weet je dat je het perfecte recept gevonden hebt! Cupcakes bakken en decoreren is van passie uitgegroeid tot Lilibelle! Het zijn overheerlijke “minitaartjes” waarmee je een ander flink kunt verrassen. Helemaal omdat ze zo persoonlijk zijn. Naar persoonlijke wensen op maat gemaakt, of door jezelf!

 

Ik kan er al mijn creativiteit in kwijt en wil dat ook graag overbrengen op anderen. Het is zo belangrijk om je fantasie en creativiteit te gebruiken. Iedereen heeft dat in zich. Van klein tot groot. Bij de één zit het alleen wat dieper verstopt dan bij de andere…

Met mijn man, twee kinderen, hun vriendjes, familie of vrienden aan een grote, gezellige tafel.  De geur van cakejes in de oven. Kletsen, bij elkaar zijn en iets creëren van mooie producten. Heerlijk!

En dat gevoel wil ik meegeven aan jullie!

Klik hier om contact op te nemen.