Happy, sweet 2016!

   
 
2015 was een heel mooi jaar! De start van Lilibelle! Er waren geweldige cupcakefeestjes en erg leuke bestellingen! Ik heb enorm veel zin in het nieuwe jaar! Bruisend van de nieuwe ideeën en zin in mooie samenwerkingen! Ook ga ik een supercursus volgen bij het bakatelier in Breda. Ik kan niet wachten! 

Kom dus lekker bij Lilibelle in Dongen voor gezellige kinderfeestjes en taarten of cupcakes (allebei kan natuurlijk ook)!
De allerzoetste wensen voor 2016!

Lilibelle

0 comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>