Archive of ‘Uncategorized’ category

Sweet table regio Dongen

Sinds kort verzorg ik ook sweet tables! Superleuk voor een bruiloft, babyshower, kraamfeest, communie, kinderfeestje etc. Je kunt het zo uitgebreid maken als je maar wil. Taart, cupcakes, macarons, cookies. Als het maar lekker sweet is! Kijk naar de foto’s voor twee sweet tables van Lilibelle!

  
Wil je iets origineels en stijlvols dan regel je een sweet table van Lilibelle! Regio Dongen, Breda, Raamsdonksveer, Oosterhout, Tilburg! 
Zoete groet, Lilibelle

0 comment

Cupcakes en taarten met bedrijfslogo

Gisteren was hier een party van Pompdelux. Een echte aanrader! Wat een geweldige kleertjes! Leuke prijs en superkwaliteit! Kijk snel op hun site http://www.pompdelux.com >NL ! 

Voor deze pompdeluxparty heb ik bijpassende cupcakes en een taart met logo gemaakt! 

   
 

Wil je voor je bedrijf ook zoetigheden met jullie logo en bedrijfskenmerken, neem dan contact op via het contactformulier op deze site! Lilibelle is gevestigd in Dongen. Regio Tilburg, Breda, Oosterhout, Raamsdonksveer.

Zoete groet, Lilibelle

0 comment

Mamafair Breda

Lilibelle mag deelnemen aan de mamafair Breda! Hoe leuk is dat?!

Kijk op hun site http://www.mamafairbreda.nl , check hun Facebookpagina en kom 17/4 van 10u30 tot 16u een kijkje nemen op de mamafair! Zaal Vianden te Breda. De entree is gratis en je hebt er de hipste en leukste stands waar je lekker kunt shoppen!

  

Zoete groet, Lilibelle

0 comment

Instagramfoto’s

  

Sinds gisteren staan mijn Instagramfoto’s op de site! Zo kun je alle taarten en cupcakes zien die ik tot nu toe heb gemaakt. Als je een taart of cupcakes in regio Dongen (vlakbij Tilburg, Oosterhout, Raamsdonksveer en Breda) wilt bestellen, kijk je voor inspiratie op de Instagramfoto’s. Ze staan onder galerij. Je krijgt dan een idee van de stijl van Lilibelle. Alles is mogelijk! Bruidstaarten, verjaardagstaarten, jubileumtaarten, babyshowertaarten, smashtaartjes noem maar op! Als je iets in je hoofd hebt, maak ik het zoals je wil! Ook zijn alle smaken mogelijk! Als je onder menu en prijzen kijkt, krijg je alle info!

Sweet tables ga ik ook verzorgen   voor babyshowers, bruiloften, kraamfeesten, verjaardagen, uitvaarten etc. Binnenkort komen hier foto’s van op de site! 

Neem snel een kijkje in de galerij! 
Zoete groet, Lilibelle

0 comment

Cactuscupcakes, oftewel cupcaktus

Ik hou van cactussen! Daarom wilde ik eens proberen om er cupcakes van te maken. En dit is het resultaat..

  

Zijn ze niet geweldig?  Je zou ze bijna op tafel of op de vensterbank zetten!

Misschien een leuk idee voor een woonbeurs of een stylingshoot! 

Ik mag toch dromen ; ) 
Ze zijn in ieder geval erg leuk om te maken! 

Wil je originele cupcakes, of wil je ze zelf maken tijdens een workshop? Kom dan lekker naar Lilibelle in Dongen, regio Breda. 
Zoete groet, Lilibelle

0 comment

Happy, sweet 2016!

   
 
2015 was een heel mooi jaar! De start van Lilibelle! Er waren geweldige cupcakefeestjes en erg leuke bestellingen! Ik heb enorm veel zin in het nieuwe jaar! Bruisend van de nieuwe idee├źn en zin in mooie samenwerkingen! Ook ga ik een supercursus volgen bij het bakatelier in Breda. Ik kan niet wachten! 

Kom dus lekker bij Lilibelle in Dongen voor gezellige kinderfeestjes en taarten of cupcakes (allebei kan natuurlijk ook)!
De allerzoetste wensen voor 2016!

Lilibelle

0 comment