Instagramfoto’s

  

Sinds gisteren staan mijn Instagramfoto’s op de site! Zo kun je alle taarten en cupcakes zien die ik tot nu toe heb gemaakt. Als je een taart of cupcakes in regio Dongen (vlakbij Tilburg, Oosterhout, Raamsdonksveer en Breda) wilt bestellen, kijk je voor inspiratie op de Instagramfoto’s. Ze staan onder galerij. Je krijgt dan een idee van de stijl van Lilibelle. Alles is mogelijk! Bruidstaarten, verjaardagstaarten, jubileumtaarten, babyshowertaarten, smashtaartjes noem maar op! Als je iets in je hoofd hebt, maak ik het zoals je wil! Ook zijn alle smaken mogelijk! Als je onder menu en prijzen kijkt, krijg je alle info!

Sweet tables ga ik ook verzorgen   voor babyshowers, bruiloften, kraamfeesten, verjaardagen, uitvaarten etc. Binnenkort komen hier foto’s van op de site! 

Neem snel een kijkje in de galerij! 
Zoete groet, Lilibelle

0 comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>